Snel en goedkoop een zakelijk pakket versturen

Met een zakelijk pakket wordt meestal een pakket bedoeld dat van het ene bedrijf naar het andere bedrijf verzonden moet worden. Zakelijk pakketvervoer, oftewel B2B vervoer, heeft een groot aandeel in de totale logistiek. Doorgaans moet een zakelijk pakket versturen snel gaan. Hoe langer een pakket er over doet, des te meer geld een bedrijf kwijt is. Soms kan tijd letterlijk geld kosten. Maar voor internationaal vervoer kan dit een probleem opleveren. Toch kun je via Global Smart Shipping een koerier vinden die jou zakelijk pakket snel kan versturen én tegen zeer scherpe tarieven.

Hoe kun je snel een pakket zakelijk versturen?

Snelheid is voor zakelijke pakketten vaak erg belangrijk. Doorsnee verzendopties zijn niet altijd een goede keuze. Soms moet je kiezen voor een specifieke vervoersmethode, zoals het inschakelen van een koerier. Een goed koeriersbedrijf kan zelfs een pakket zakelijk versturen binnen 24 uur en waar ook ter wereld. Mede hierdoor heb je niet altijd de tijd om op zoek te gaan naar de juiste vervoerder en vervoersopties. Maak daarom gebruik van het Transport Management Systeem van Global Smart Shipping. Op ons gratis te gebruiken platform, vind je alle opties voor het vervoer van je zakelijke pakket, inclusief spoedverzending. Een extra voordeel hierbij, is dat wij scherpe en transparante tarieven hanteren en de hoogte niet afhankelijk is van het aangeleverde volume.

Laat een zakelijk pakket goedkoop versturen via Global Smart Shipping

Global Smart Shipping is niet zelf een transportbedrijf, maar wij hebben wel veel verstand van alle soorten van vervoer, zoals pakketvervoer of palletvervoer. Het is juist onze expertise op logistiek gebied, die wij in een mooi en gebruiksvriendelijk platform hebben gegoten. Via een eenvoudige stap voor stap methode boek jij je zakelijk pakket goedkoop in en kun je ook via het platform track & trace gebruiken. Het maakt dus niet uit welke vervoerder je kiest, ons platform is voldoende om alles te regelen. Bovendien staat ons customer team achter je en volgen wij je pakket om te zien of alles goed gaat. Over het verzenden van zakelijke pakketten hoef jij je met ons platform geen zorgen meer te maken.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!