Internationaal Express & Groupage

Internationale logistiek

Door het gebruik van ons Transport Management Systeem zorg je ervoor dat je organisatie haar logistiek zo efficiënt mogelijk benut. Wij bieden een omgeving waar je voor het boeken kan kiezen uit verschillende erkende express vervoerders en groupeurs. Het systeem haalt het maximale uit de aangeboden tarieven, gebaseerd op laad- en loslocatie in combinatie met volume en zorgt daarmee voor een scherpe prijs.

In combinatie met het volledig in-house verzorgen van de support voor al onze vervoerders maakt dit een ideale tool. Geen keuzemenu’s, snel geholpen, logistieke expertise, gebruiksvriendelijk en dat allemaal in 1 tool! Binnen de logistieke sector wordt een groot deel van alle zendingen over land vervoerd. Met onze kennis van de logistieke markt spelen wij hier dan ook goed op in door de meest efficiënte vorm van verzenden aan te bieden. Binnenlandse zendingen worden over het algemeen via de weg getransporteerd en zorgen voor de snelste levering en de beste prijs.

Snel en Flexibel

Het wegtransport stelt ons in staat om snel en flexibel te kunnen vervoeren. In het wegtransport worden zendingen op basis van groupage vervoerd, dit zorgt voor lagere kosten. Vanuit ons systeem word je met een checklist begeleid met betrekking tot alle regels die er zijn voor Europees vervoeren. Zo kan je vervelende douane vertragingen voor zijn.

One stop shopping Transport systeem