Voordelig een pakket verzenden is ook voor jou mogelijk

Het kan zijn dat je meerdere pakketten moet verzenden, maar niet allen door dezelfde vervoerder. De vervoerder kan bijvoorbeeld een goedkoop tarief aanbieden voor nationaal vervoer en juist extra duur zijn voor internationaal vervoer. Met meerdere vervoerders voor je pakketten, moet je ook een behoorlijke administratie bijhouden. Daarnaast heb je verschillende online websites waar je je pakketten kunt volgen en heb je te maken met diverse contactpersonen. Dit kan veel gemakkelijker én goedkoper. Je kunt op een gemakkelijke manier en voordelig een pakket verzenden met het platform van Global Smart Shipping.

Hoe kun je een pakket voordelig verzenden?

Heb je eenmaal door hoe je een pakket voordelig kunt verzenden via het Transport Management Systeem, dan wordt dit je vaste platform voor het verzenden van al je pakketten. Het platform is opgezet door Global Smart Shipping, om juist de kleine ondernemers te ondersteunen. Zij betalen vaak veel voor het verzenden van pakketten, omdat ze een laag volume aanleveren. Het platform zelf is gratis te gebruiken en er wordt gebruikgemaakt van scherpe tarieven die niet afhankelijk zijn van het volume dat jij wilt verzenden. Toch kun je via ons platform gebruikmaken van verschillende soorten vervoerders, met een track & trace vanaf het portal. Dit scheelt erg veel tijd en kosten en jij hoeft je over je pakketten geen zorgen meer te maken, wij houden je pakketten altijd in de gaten.

Voordelig pakketten verzenden met Global Smart Shipping

Een of meerdere pakketten verzenden hoeft niet meer omslachtig en kostbaar te zijn, als je gebruikmaakt van het platform van Global Smart Shipping. Wij bieden je de voordeligste verzendopties aan voor je pakketten, waarbij jij altijd de regie en controle houdt. Je kunt eindelijk voordelig pakketten verzenden, want wij houden de prijzen laag. Hierbij maakt het niet uit of je nu veel of weinig pakketten laat verzenden. Wij bieden een uitstekende customer service, waarbij wij jouw zendingen goed in de gaten houden en proactief bijsturen als het mis dreigt te gaan.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!