Kan iedereen voordelig een pakket versturen?

In de wereld van de logistiek, is het best een opgave om voordelig een pakket te versturen. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het verzenden van pakketten, pallets en vracht en helemaal internationaal. Het probleem zit hem in de hoeveelheid pakketten die je aanlevert. Doorgaans zijn de prijzen gebaseerd op het volume. Hierdoor ontstaat er een duidelijk scheidslijn tussen de kosten die grote bedrijven voor een pakket betalen en kleine bedrijven. Logischerwijs verzenden grote bedrijven meer volume en betalen zij relatief weinig. Kleine bedrijven die behoefte hebben aan lagere prijzen voor het versturen van pakketten, zijn juist erg duur uit.

Ook kleine bedrijven kunnen een pakket voordelig versturen

Ben jij een kleine ondernemer en stuur je maar sporadisch een pakket of bestaan je dagelijkse verzendingen niet uit een hoog volume? Voor de meeste kleine ondernemers houdt dit dan in, dat ze de portemonnee moeten trekken. Meer nog dan grote bedrijven die veel volume aanbieden. Global Smart Shipping vind dit niet eerlijk en heeft haar expertise ingezet om een gebruiksvriendelijk platform te bouwen. Iedere ondernemer kan gratis van dit platform gebruikmaken, om een pakket voordelig te versturen. Je hebt keuze uit diverse vervoerders en je gebruikt het platform voor zowel nationaal als internationaal vervoer. Wij houden de kosten laag, mede door niet het volume per individuele gebruiker telt. Of je nu honderden pakketten of enkele pakketten moet verzenden, wij houden de kosten laag.

Voordelig pakketten versturen dankzij Global Smart Shipping

Ben jij het zat om voor ieder pakket weer de voordeligste aanbieder en voorwaarden uit te moeten zoeken? Maak dan gebruik van het Transport Management Systeem van Global Smart Shipping. Een platform waar alle vervoerssoorten worden aangeboden van verschillende vervoerders en tegen lage prijzen. Op deze manier is het ook voor jou mogelijk om voordelig pakketten te versturen en altijd het overzicht te behouden. Daarnaast leveren wij een extra dienstverlening. Wij houden altijd toezicht op ieder pakket dat jij laat verzenden en zelfs een custom made service is mogelijk.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!