Global Smart Shipping TMS
Diensten

Met ons gebruiksvriendelijke Transport Management Systeem krijg je binnen no-time de beste prijs voor je zending. Van documenten tot en met pallets, zowel nationaal als internationaal.

Wij van GSS willen je laten meeprofiteren van onze jarenlange ervaring in de logistiek en IT. Hiervoor hebben wij het perfecte Transport Management Systeem ontworpen. Geheel gratis te gebruiken! Door onze vele zendingen kun jij nu ook meeprofiteren van de schaalvoordelen die grote bedrijven genieten, zonder contractuele verplichtingen!

State of the art systeem voor pakket en palletvervoer

Wij werken met gerenommeerde pakketvervoerders voor onze parcel en klein pallet zendingen. Hiermee kunnen wij een kwalitatief wereldwijd dekkend netwerk bieden. Voor het vrachtvervoer werken wij met een aantal grote groupeurs, die zijn weer gespecialiseerd in de grotere zendingen. Dit zorgt voor een enorme flexibiliteit. Waar standaard vervoerders maximale afmetingen kennen hebben wij in ons Transport Management Systeem een scala aan vervoerders met elk hun eigen specialiteit. Zo grijp je nooit mis met je zendingen!

Maatwerk voor jouw bedrijf

Wij bieden custom made oplossingen, zo zien wij jouw transport probleem als een uitdaging en zorgen wij voor een passende oplossing. Van dedicated koeriers t/m FTL (Full Truck Load) & LTL (Less than Truckload). Samen met ons netwerk van vervoerders zorgen wij voor kleine en grote volume transporten op een efficiënte manier.

Douane- en verzendadvies gepersonaliseerd

Naast dat je kan boeken via ons systeem, zorgen wij ook voor passende customer service. Dit team van specialisten heeft de kennis in huis van alle zaken omtrent vervoer en staan paraat om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je zelf je zendingen volgen met onze track & trace module, zo ben je altijd up to date. Wil je importeren of exporteren met spoed of normaal? Alles is mogelijk!

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!