Gebruik het TMS systeem voor al jouw pakket- en pallettransporten

Het TMS systeem is een transportplatform dat is ontwikkeld door Global Smart Shipping. Al jaren hebben bij veel expertise opgebouwd in de logistiek en hebben onze kennis gebruikt om een zeer klantvriendelijk platform te bouwen. TMS staat voor Transport Management Systeem en hiermee bieden wij alle klanten de mogelijkheid om via één platform al hun transport te regelen. Het maakt in principe niet uit welk soort transport, zoals pakketvervoer, palletvervoer of spoedvrachten, met het TMS systeem hoef je niet meer op zoek naar individuele transportbedrijven. In het TMS krijg je automatisch de keuze uit vele transporteurs.

Haal het beste uit de TMS systemen

Er zullen ongetwijfeld meer van dergelijke TMS systemen zijn. Alleen Global Smart Shipping biedt meer. Om te voorkomen dat je het overzicht kwijt raakt doordat je bij verschillende vervoerders je vracht boekt, houdt ons team alle vrachten in de gaten. Wij sturen bij als het mis gaat en via het TMS systeem heb je je eigen toegang tot track & trace, ongeacht van welke vervoerder je gebruikmaakt. Tevens staan wij bekend om onze scherpe prijzen. Wij vinden het onzin dat als je maar weinig volume aanlevert, je voor hoge tarieven aangeslagen wordt. Het zijn juist de kleine ondernemers die hier het slachtoffer van worden. Met TMS heb je de garantie dat je transporten altijd goedkoop zijn.

Een goedkoop TMS systeem van Global Smart Shipping

Of je nu dagelijks veel vracht inboekt of af en toe een pakket moet versturen, iedere ondernemer kan gratis gebruikmaken van het TMS systeem van Global Smart Shipping. Wij bieden met ons platform vooral heel veel gemak. Je hoeft niet zelf meer op zoek naar je vervoerder. Na het invoeren van de vrachtgegevens, bieden wij automatisch alle vervoerders aan. Bovendien zijn wij een goedkoop TMS systeem, waar je niet hoeft te twijfelen over de prijs. Onze tarieven zijn namelijk altijd scherp.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!