Snel inzicht in je palletvervoer

Bij palletvervoer gaat het meestal om zware vracht en soms ook om afwijkende afmetingen. Als je als bedrijf vaak met palletvervoer te maken hebt, dan zul je waarschijnlijk gebruikmaken van logistieke bedrijven die hier ervaring mee hebben. Er is een groot aanbod van logistieke bedrijven die palletvervoer voor je kunnen regelen. Alleen je krijgt per vervoerder te maken met diverse zaken. De ene vervoerder is duur en transporteert wereldwijd, terwijl een andere vervoerder goedkoop is, maar niet naar iedere plek transporteert. Welke vervoerder kan jouw pallets binnen een bepaalde tijd op de plek van bestemming krijgen en tegen een zo laag mogelijke prijs? Met het Transport Management Systeem van Global Smart Shipping hoef jij je nergens meer druk over te maken.

Goedkoop palletvervoer kan altijd en overal

Het grote aanbod vervoerders voor palletvervoer is aan de ene kant goed voor de concurrentie en dit zorgt voor lagere prijzen. Maar juist dan kan het ook duurder voor jou worden, als je tot in detail moet uitzoeken welke vervoerder dan ook daadwerkelijk het goedkoopst is. Hier gaat veel tijd in zitten en tijd is geld. Maak daarom gebruik van het Transport Management Systeem van Global Smart Shipping. Wij werken met vele gerenommeerde transportbedrijven voor het vervoer van kleine tot grote volumes. Het is juist de techniek die achter ons platform zit, die ervoor zorgt dat jij geen tijd en geld kwijt bent aan het vergelijken van de vele logistieke bedrijven. Via het dashboard heb je altijd direct overzicht en is goedkoop palletvervoer gegarandeerd.

Global Smart Shipping helpt je met zakelijk palletvervoer

Het Transport Management Systeem is door Global Smart Shipping ontwikkelt, om vooral ook kleinere bedrijven een eerlijke kans te geven om zakelijk palletvervoer goedkoop uit te voeren. Op ons platform wordt geen onderscheidt gemaakt in volumes. Ieder bedrijf kan gratis gebruikmaken van ons platform en hier de goedkoopste vormen van zakelijk palletvervoer selecteren bij verschillende soorten vervoerders. Voor welk soort vervoerder je ook kiest voor je zakelijk palletvervoer, via het dashboard heb je altijd de zekerheid om vanuit één vast punt te kunnen inzien waar je pallets zich op dat moment bevinden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!