Een pallet verzenden kan eenvoudig en snel

In de logistiek behoort palletvervoer tot één van de meest gebruikte soorten vrachtvervoer. Vracht vervoeren met een pallet is gemakkelijk en snel en pallets kunnen wereldwijd via lucht, water en weg getransporteerd worden. Er zijn ook veel logistieke bedrijven waar je terecht kunt voor palletvervoer. Alleen wat doe je als je maar af en toe een pallet te verzenden hebt? Meestal gaat palletvervoer over het transporteren van grote volumes. Als jij dan aankomt met één pallet, dan is dit niet altijd rendabel en betaal je de hoofdprijs. Dan is het goed om eens kennis te maken met het Transport Management Systeem van Global Smart Shipping.

Hoe kun jij goedkoop een pallet verzenden?

Ga jij naar een vervoerder voor het vervoer van een pallet, dan zul je in de meeste gevallen behoorlijk moeten betalen. Daarnaast is het uitzoeken van welke transporteur het goedkoopste is en de beste service verleent erg tijdrovend. Maak het je daarom gemakkelijk met het handige en gebruiksvriendelijke platform van Global Smart Shipping. Geen zoekwerk meer naar de meest geschikte transporteur om goedkoop een pallet te verzenden, maar je kiest op het platform uit de verschillende vervoerders en tegen zeer goede prijzen. Op ons platform draait het namelijk niet om de volumes die je laat vervoeren. Wij houden het transport van je pallet in de gaten en toch houd jij de regie en het overzicht. Via het handige dashboard zie je in één oogopslag waar je pallet zich op dat moment bevindt.

Een pallet verzenden kan goedkoop bij Global Smart Shipping

Of je nu veel pallets moet verzenden of één pallet, een pallet verzenden kan goedkoop bij Global Smart Shipping. Ons managementsysteem is dusdanig ingericht, dat ook de kleine ondernemer met een enkele pallet, deze wereldwijd tegen lage tarieven kan verzenden. Voer je gegevens in, in ons managementsysteem, dan krijg je direct een overzicht van onze vervoerders, prijs en levertijd. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en selecteren. Ook track & trace gaat gewoon via het platform, zodat je altijd het overzicht houdt.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!