Regel snel en eenvoudig het pakketvervoer

Een groot gedeelte van de zakelijk logistiek, bestaat uit het verzenden van pakketten. De wereld van het pakketvervoer is inmiddels een zeer grote markt, met vele aanbieders. Als ondernemer kun je letterlijk de weg kwijtraken tussen al deze aanbieders, die allemaal weer andere prijzen hanteren voor jouw pakketvervoer. Neem daarom het heft in eigen handen en maak gebruik van het gebruiksvriendelijke Transport Management Systeem van Global Smart Shipping. Hiermee boek je gemakkelijk je pakketten in het systeem, heb je direct overzicht van wat het je kost en het vervoer wordt gedaan door gerenommeerde logistieke bedrijven. Daarnaast houd jij altijd het overzicht, waar je pakket zich ook bevindt.

Goedkoop pakketvervoer voor iedereen

Grote bedrijven verzenden logischerwijs meer pakketten dan kleinere ondernemers. Als je maar af en toe pakketvervoer nodig hebt, dan is dit meestal een dure aangelegenheid. Hoe meer pakketten, des te lager zal de prijs zijn. Hierdoor ontstaat er een oneerlijke tweedeling in de markt, waarbij grote bedrijven gebruik kunnen maken van goedkoop pakketvervoer en kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers voor hoge kosten komen te staan. Juist daarom is het Transport Management Systeem een uitkomst. Hier maak je ook als klein bedrijf gebruik van goedkoop pakketvervoer, doordat je geen gedoe hebt met allerlei contracten of een minimaal aantal zendingen. Simpel, gebruiksvriendelijk en goedkoop, dat is het platform van Global Smart Shipping.

Gebruik voor zakelijk pakketvervoer het platform van Global Smart Shipping

Het zakelijk pakketvervoer regelen wordt je met het handige platform van Global Smart Shipping erg gemakkelijk gemaakt. Doorgaans heb je keuze uit vele pakketdiensten, die allen weer een eigen track & tracing aanbieden en andere voorwaarden en prijzen hebben. Vooral als je regelmatig pakketten verstuurt met verschillende transportbedrijven, is het lastig om het overzicht te houden. Het Transport Management Systeem biedt juist overzicht. Je regelt alles vanuit één dashboard en je kunt via het platform al je pakketten overal ter wereld volgen, voor welke vervoerder je ook kiest.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!