Wereldwijd pakketten verzenden via Global Smart Shipping

Bent u opzoek naar een eenvoudige manier om pakketten wereldwijd te verzenden? Ontdek het gemak van het verzendplatform van Global Smart Shipping. Binnen enkele seconden vergelijkt u bekende vervoerders zoals DHL, UPS en FedEx.

Aanmelden of direct een zending boeken?

Wij begrijpen dat het aanmelden voor een nieuwe service een stap kan zijn waarbij u vragen heeft. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om direct een zending te boeken, nog voordat u zich aanmeldt.

Echter, willen wij graag benadrukken dat het aanmelden voor ons verzendplatform een aantal grote voordelen heeft. Na het aanmelden nemen wij contact met u op, om uw specifieke verzendbehoefte te bespreken. Dit stelt ons in staat om uw eerste zending(en) beter te begeleiden en u een duidelijke uitleg te geven over ons platform.

Verstuurt u veel pakketten? Dan komt u misschien in aanmerking voor tarieven die voordeliger zijn dan ons standaardtarief op bepaalde zendingen. 

Bovendien is het aanmelden voor ons verzendplatform geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt dus rustig rondkijken en ervaren of ons platform bij u past. Zonder enige verplichtingen!

Waarom kiezen voor Global Smart Shipping?

Met ons verzendplatform kunt u zendingen versturen naar elke bestemming ter wereld. Of het gaat om documenten, pakketten of pallets, in 3 simpele stappen boekt u al een zending.
Verder bieden wij u:

– Concurrerende tarieven

– Verzenden met grote vervoerders zoals DHL, UPS en FedEx

– Een klantenserviceteam die uw zending nauw in de gaten houdt

– Gratis toegang tot ons verzendplatform, u zit nergens aan vast

Heeft u hulp nodig met het boeken van een zending? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Gratis een kijkje nemen?

Bij Global Smart Shipping kunt u rustig rondkijken op ons verzendplatform, zonder enige verplichtingen. Een account is geheel vrijblijvend en kosteloos. Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!