Moet jij een pakket verzenden naar het buitenland?

Bij het internationale zakendoen, zal het ongetwijfeld voorkomen dat je eens een pakket moet verzenden naar het buitenland. Als dit regelmatig moet, dan moet je de logistiek goed in orde hebben en eventueel een contract afsluiten met een grote transporteur, die internationaal opereert. Niet alleen je pakketten worden dan door één vervoerder getransporteerd, je krijgt vaak ook een lagere prijs. Moet jij als klein bedrijf eenmalig een pakket verzenden naar het buitenland of doe je dit sporadisch? Dan betaal je altijd hogere tarieven dan een groot bedrijf die grote volumes aanlevert. Dit vind jij natuurlijk niet eerlijk, maar er is een alternatief met het online platform van Global Smart Shipping.

Boek je pakket verzending naar het buitenland in op het handige platform

Global Smart Shipping heeft met het Transport Management Systeem (TMS) een zeer gebruiksvriendelijk platform ontworpen. Ieder bedrijf dat een pakket verzending naar het buitenland nodig heeft, kan hierop boeken. Wij zijn zelf geen transporteur, maar wel experts in logistiek. Op ons TMS platform kun je je pakketverzendingen boeken bij verschillende grote transporteurs. Omdat wij onze tarieven niet afhankelijk hebben gemaakt van de hoeveelheid aangeleverde volumes, kun je altijd goedkoper bij ons terecht dan bij de vervoerders zelf. Je behoudt ook je overzicht, helemaal als je van verschillende vervoerders gebruikmaakt. Je hoeft enkel op ons platform in te loggen, om de zendingen van de verschillende vervoerders te volgen.

Met Global Smart Shipping goedkoop een pakket naar het buitenland verzenden

Maak het jezelf gemakkelijk als je zakelijk en goedkoop een pakket naar het buitenland moet verzenden. Met het TMS platform van Global Smart Shipping heb je alles bij de hand om je pakket in te boeken en te laten verzenden naar het buitenland. Ons platform is erg gebruiksvriendelijk. Vanuit het dashboard krijgt je overal toegang tot, zoals een overzicht van de tarieven, het inboeken van je pakketten, track & trace en het uitdraaien van rapportages van pakketverzendingen uit het verleden. Het platform is kostenbesparend en tevens stroomlijn jij hiermee je logistiek.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!