Een pakket versturen naar het buitenland hoeft niet duur te zijn

Moet je een pakket versturen naar het buitenland? Afhankelijk van hoe vaak je dit doet en in hoeverre je internationaal georiënteerd bent, moet je hiervoor de logistiek in orde hebben. Dit is natuurlijk vooral het geval bij bedrijven die veel internationale vracht hebben. Verstuur je niet dagelijks of wekelijks pakketten naar het buitenland, dan is een logistieke afdeling misschien niet rendabel. Maar langdurig zoeken en vergelijken naar de juiste vervoerder is ook niet rendabel. Helemaal niet als je de tarieven vergelijkt om af en toe een pakket versturen naar het buitenland. Omdat je geen grote volumes verstuurt, betaal je meestal een hoger tarief dan grote bedrijven met veel buitenlandse pakketten. Gelukkig kun je via Global Smart Shipping wel goedkoop een pakket versturen naar het buitenland.

Een pakket versturen naar het buitenland via het TMS platform

TMS staat voor Transport Management Systeem en is opgezet door Global Smart Shipping. Wij zijn logistieke experts, die vinden dat jij als kleine ondernemer veel te hoge tarieven betaalt voor af en toe een pakket versturen naar het buitenland. Daarom hebben wij het handige TMS platform ontwikkeld, zodat jij ieder pakket in ons systeem kunt boeken, tegen veel lagere kosten. Wij werken samen met verschillende grote vervoerders. Uiteraard zie je ook direct onze transparante tarieven. Via het dashboard houd jij via track en trace je pakket in de gaten en ook wij doen dit en sturen desnoods bij, zodat je levering naar het buitenland niet alleen goedkoop is, maar ook snel.

Goedkoop een pakket naar het buitenland versturen kan met Global Smart Shipping

Vind jij het ook altijd een gedoe vindt om de goedkoopste en meest betrouwbare vervoerder te vinden om goedkoop een pakket naar het buitenland te versturen? Meld je dan aan op het platform van Global Smart Shipping. Ons platform zorgt voor gemak, want je hoeft je niet druk te maken welke vervoerder het goedkoopste is, je ziet het automatisch als je inlogt en je pakketgegevens invoert. Voor welke vervoerder je ook kiest, je kunt op hetzelfde platform altijd nagaan waar je pakket is.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!