Zakelijk logistiek in een nieuw jasje

 

In de b2b logistiek werden in 2018 zo’n 91 miljoen zendingen gedaan. Dit komt neer op ongeveer 173 zendingen per minuut. Dit grote volume wordt voornamelijk via de grotere bedrijven gemaakt. Maar als je een wat kleiner bedrijf bent bevind je je wellicht ook wel in de logistieke b2b markt en stuur je ook pakketten, alleen dan voor de hoofdprijs.

Dit willen wij anders. Een concurrerend tarief voor alle bedrijven, of je nou 1 of 10000 zendingen per jaar doet. Daarvoor is Global Smart Shipping in het leven geroepen. Wij brengen een platform aan de man die door het consolideren van 900+ zendingen per dag zeer goede tarieven kan bedingen.

Deze tarieven hebben wij in een platform gegoten waar iedereen een gratis account op kan aanmaken. Wij vinden het belangrijk dat ook de kleinere bedrijven goede tarieven kunnen krijgen en daar niet de hoofdprijs voor hoeven te betalen. Vandaar dat het gebruik van ons platform dan ook gratis is en je niet vastzit aan een contract of een minimum aantal te boeken zendingen.

Nu bestaan er wel meerdere van dit soort platformen alleen gaan wij een stapje verder. Doordat je bij verschillende grote vervoerders kan boeken wordt het heel onoverzichtelijk met de track en trace en al helemaal wanneer er iets niet goed loopt in het proces. Zo kost het dan alleen maar extra werk. Wij hebben daar een oplossing voor. Een volledig dedicated customer service team die alle zendingen van alle vervoerders nauwlettend in de gaten houdt en pro-actief stuurt bij de vervoerders wanneer er iets mis dreigt te gaan.

Zo kan je onbezorgd je zending inboeken en hoef je niet elke keer op de track en trace te kijken hoe het met de zending staat, overigens als je dit wel wilt kan dat uiteraard via het platform en heb je al je zendingen overzichtelijk onder elkaar met de track en trace erbij.

Ben jij een ondernemer die b2b zendingen doet maar altijd de hoofdprijs betaald en bij alle vervoerders offertes opvraagt? Of wil jij je logistieke afdeling beter inrichten en meer efficient te werk gaan? Dan kunnen wij zeker wat voor jou betekenen.

Ontdek GSS in 1 minuut!

Op zoek naar dé transport oplossing voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie!