Hoe kun je zo snel en goedkoop mogelijk een internationaal pakket verzenden?

Wil je internationaal een pakket verzenden? Dan kom je soms enkele uitdagingen tegen. Moet een pakket binnen de EU Verzonden worden of buiten de EU? Komt er spoed bij kijken of moet er verzekerd worden verzonden? Hoe meer opties, hoe zwaarder en groter het pakket en hoe verder weg, des te duurder wordt het. Wel zijn er vele vervoerders die jouw pakket internationaal kunnen verzenden en iedereen hanteert zijn eigen prijzen. Kortom, af en toe internationaal een pakket verzenden, kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien dat je dan eens kennis moet maken met de Global Smart Shipping.

Regel alles rondom een pakket verzenden internationaal via één portal

Een pakket verzenden internationaal, hoeft helemaal niet omslachtig en duur te zijn met Global Smart Shipping. Onze logistieke expertise en scherpe prijzen hebben wij samengevoegd in een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke portal, namelijk ons eigen Transport Management System. De werking is eenvoudig, via het dashboard heb je in één oogopslag alle mogelijkheden bij elkaar om je pakket internationaal te verzenden. Met een druk op de knop heb je inzicht in de tarieven en de vervoerders en kun je direct boeken. Via hetzelfde portal kun je met track & trace je internationale pakket volgen en rapportages uitdraaien van alle pakketten die je in het verleden hebt verzonden.

Goedkoop een internationaal pakket verzenden kan met Global Smart Shipping

Global Smart Shipping maakt goedkoop een internationaal pakket verzenden mogelijk voor iedere ondernemer. Ook als je maar af en toe een pakket internationaal wilt verzenden, dan krijg je via ons platform altijd de meest scherpe prijzen. Een voordeel is ook dat je kiest uit verschillende soorten vervoerders en hiervoor niet allerlei websites en platforms hoeft te bezoeken, ons platform is voldoende. Naast het feit dat jij je zendingen via track & trace kunt volgen, houden ook wij al je zendingen in de gaten en sturen bij op momenten dat het nodig is.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!