Een internationaal pakket versturen hoeft niet lastig en duur te zijn

Sommige bedrijven doen veel internationale zaken en zenden regelmatig internationale pakketten. Deze bedrijven hebben hun verzendingen doorgaans goed geregeld, vaak door middel van een contract met een internationale vervoerder. Maar niet voor alle bedrijven geldt dat zij dagelijks internationale pakketten moeten verzenden. Zij hebben ook geen contract voor het goedkoop een internationaal pakket te versturen en betalen daarom de hoogste tarieven. Het is in de logistiek nu eenmaal een feit dat hoge volumes goedkoper zijn dan één of enkele pakketten. Doe voor je internationale pakketten daarom een beroep Global Smart Shipping.

Hoe goedkoop en gemakkelijk een pakket internationaal versturen?

Naast het feit dat vervoerders hoge tarieven vragen voor het internationaal versturen van één of enkele pakketten, ben je ook veel tijd kwijt aan het zoeken naar de beste en goedkoopste vervoerder. Ook dit kost je weer geld. Maak daarom gebruik van het Transport Management Systeem van Global Smart Shipping. Dit is een handig platform, waar je iedere internationaal te versturen pakket kunt invoeren en laten verzenden tegen scherpe tarieven. Wij bieden op ons platform verschillende vervoerders en verzendopties aan, maar laten niet het volume leidend zijn in onze tarieven. Moet je dus één pakket internationaal versturen, dan betaal je bij ons niet de hoofdprijs, maar profiteer je wel van veel gemak.

Goedkoop een internationaal pakket versturen met Global Smart Shipping

De portal van Global Smart Shipping bied je de mogelijkheid om goedkoop een internationaal pakket te versturen. Omdat wij tarieven niet laten afhangen van het volume dat je verzendt, ben je bij ons altijd goedkoper uit, dan dat je zelf op zoek gaat naar een geschikte vervoerder. Bovendien heb je op ons platform direct keuze uit verschillende vervoerders en heb je ook direct inzicht in de tarieven. Voor welke vervoerder je ook kiest, via het portal is je pakket door middel van track & trace altijd en overal te volgen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!