Hoe kun je goedkoop een pakket verzenden?

Probeer als bedrijf vandaag de dag maar eens een goedkope vervoerder te vinden, die goedkoop je pakket kan verzenden. Er is veel concurrentie in de logistieke wereld en dat is niet zo vreemd. Mede door het online winkelen, schieten de pakketbezorgers als paddenstoelen uit de grond. Maak je gebruik van verschillende soorten pakketdiensten, dan heb je hier best nog wat werk aan. Ieder vervoersbedrijf heeft zijn eigen track & trace systeem en hanteert andere tarieven. Is het verzenden van een pakket vooral veel rompslomp voor jou? Je kunt goedkoop een pakket verzenden en zonder alle rompslomp, met Global Smart Shipping.

Een pakket goedkoop verzenden vanuit een overzichtelijk platform

Grote organisaties die veel pakketten verzenden, profiteren het meest van de concurrentie onder de pakketvervoerders. Alles draait hier om volume. Als je als organisatie een contract met één of meerdere vervoerders afsluit voor grote aantallen pakketten, dan weet je hier vaak een goed prijs uit te slepen. Anders wordt het als klein bedrijf. Jij hoeft misschien niet dagelijks pakketten te versturen en soms gaat het maar om één of twee pakketten? Dan ben je duur uit en een contract afsluiten met een vervoerder is niet de moeite waard. Juist dan profiteer je als kleine ondernemer van het Transport Management Systeem van Global Smart Shipping.

Goedkoop pakketten verzenden met Global Smart Shipping

Of je nu veel pakketten moet verzenden of af en toe een pakket, iedere ondernemer kan nu goedkoop pakketten verzenden met Global Smart Shipping. De basis vormt ons Transport Management Systeem. Via dit overzichtelijke en gebruiksvriendelijke portal boek jij je pakketten in, je kiest de beste of goedkoopste vervoerder en je pakket wordt naar iedere plek ter wereld verzonden. Wij houden je pakketten nauwgezet in de gaten en ook jij kunt via het portal je pakketten volgen, ook als hebt gekozen voor verschillende vervoerders. Wij verzenden alle soorten pakketten tot pallets en gebruik van ons platform is gratis.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!