Ook jij kunt goedkoop een pakket versturen

Het versturen van pakketten kan soms ´gedoe´ opleveren. Vooral omdat je een keuze moet maken uit de veel verschillende soorten vervoerders. Er zijn talloze vervoerders die nationaal en internationaal leveren. Jij wilt uiteraard goedkoop een pakket versturen én met een vervoerder die als betrouwbaar en snel staat aangeschreven. Als je hier zelf naar op zoek moet, dan is dit tijdrovend om de verschillende vervoerders met elkaar te vergelijken. Als je maar een klein bedrijf bent en weinig pakketten verstuurt, dan betaal je vaak de hoofdprijs. Maak daarom standaard gebruik voor pakketvervoer met het gebruiksvriendelijke platform van Global Smart Shipping.

Een pakket goedkoop versturen én een beter overzicht

Met Global Smart Shipping maak je gebruik van het Transport Management Systeem. Dit is een online platform dat zeer gebruiksvriendelijk is en door iedere ondernemer gebruikt kan worden. Ook als je maar weinig pakketten verstuurt, dan kun je een pakket goedkoop versturen. Dit is nogal een verschil als je zelf uit de verschillende vervoerders moet kiezen. Wij werken samen met verschillende transporteurs en laten de prijs niet afhangen van het volume dat je aanlevert. Je krijgt via het platform een goed overzicht van alle transporteurs en vervoersmogelijkheden. Mocht je specifieke afwijkende wensen hebben, dan is het voor ons de uitdaging om voor jou een custom made oplossing te vinden. Welke vervoerder of verzendwijze je ook kiest, via het platform heb je altijd inzicht in het vervoer met track & trace.

Goedkoop pakketten versturen kan met Global Smart Shipping

Geen geregel meer met verschillende vervoerders waar je mee te maken krijgt, maar één platform, waar je terecht kunt voor al je vervoer. Dit is het resultaat, als je gebruikmaakt van het gebruiksvriendelijke platform van Global Smart Shipping. Laat ons platform de standaard optie zijn als je goedkoop pakketten wilt versturen. Je hoeft niet meer op zoek naar een vervoerder, je kiest de vervoerder en verzendwijze op het platform. De prijzen zijn je direct bekend en je hebt vanuit één vaste plek altijd inzicht in je pakketten.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!