Je vracht verzend je via een digitaal transportplatform

Moet jij vaak of misschien minder vaak, vracht, een pallet of een pakket versturen? Er zijn veel mogelijkheden en vaak nog meer aanbieders die het transport wel willen uitvoeren. Kies je telkens voor de goedkoopste aanbieder, dan kan het zomaar zijn dat je pakketten of pallets laat versturen door verschillende vervoerders. Dit is omslachtig, want iedere vervoerder heeft weer een eigen track & trace systeem en je hebt van doen met veel verschillende contactpersonen. Bovendien is de kans op fouten of verwarring veel groter. Maak daarom gebruik van een digitaal transportplatform voor al je zendingen.

Het transportplatform van Global Smart Shipping biedt alles wat je nodig hebt

Global Smart Shipping heeft al jaren expertise in de logistiek. Dit hebben wij omgezet naar ons eigen transportplatform, namelijk het Transport Management Systeem (TMS). TMS biedt je alles wat je als ondernemer nodig hebt om vracht te versturen. Het maakt niet uit of je kleine vracht hebt, pallets, pakketten of zeer grote vracht. Ons transportplatform biedt duidelijkheid betreffende de vervoerders en tarieven en je kunt al je vracht gemakkelijk via het portal invoeren en volgen. Hiervoor hebben wij een handig track en trace systeem ingebouwd. Je hoeft niet het volgsysteem van de specifieke vervoerder te volgen, Ons platform biedt een totaalpakket, inclusief een custom made service voor afwijkende transporten.

TMS is ook een goedkoop transportplatform

Het platform van Global Smart Shipping is oorspronkelijk ontstaan, om het vooral de kleine ondernemer gemakkelijk te maken om vracht goedkoop te versturen. Transportbedrijven belonen grote bedrijven die grote tot zeer grote volumes aanbieden, met lage tarieven. De kleine ondernemer met af en toe een pakket, profiteert hier niet van en betaalt juist een hoger tarief. Wij zijn een goedkoop transportplatform, die de tarieven niet op aangeboden volumes baseren. Naast het feit dat ons platform erg handig en gratis in gebruik is, betaal je bij ons ook minder voor je transporten.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

De voordelen van GSS

Import & Export
Overzichtelijke portal
Scherpe tarieven
Gebundelde facturatie
Uitstekende customer service
Van pakket tot pallet(s)
Altijd de juiste vervoerder
Gratis gebruik systeem
24/7 Track & Trace
Hogere efficiëntie en transparantie

Boek nu je eerste zending!

Maak hier gratis een vrijblijvend account aan

Het platform uitgelicht

 

 

Dashboard

Op ons Transport management Systeem kun je in 1 oogopslag zien waar je moet zijn. Dit wordt geïllustreerd met duidelijke iconen. Zo kan je in je eigen account verschillende dingen doen.

 

 

Zending data invoeren

Wanneer je in het menu ‘Tarief + Boeken’ zit kan je met het invullen van de bestemming en gewicht/afmetingen een quote aanvragen voor je zending.

 

 

Vergelijk & Boek

Wanneer je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm waar je alle vervoerders kunt zien en de prijs/levertijd kunt vergelijken. Heb je de juiste vervoerder en levertijd/prijs combinatie gevonden kan je gemakkelijk je zending inboeken.

 

 

Track & Trace

Wanneer je zending is ingeboekt en je nog eens wilt terugkijken wat de status is van de zending, zit je bij Track & Trace goed. In 1 oogopzicht zie je alle door jou ingeboekte zendingen en met de daarbij behorende status. Alle zendingen worden ook dagelijks gemonitord door ons customer service team en er wordt actie ondernomen indien nodig.

Lijkt dit je wat? Vraag dan nu gratis een vrijblijvend account aan!